slide1 slide2 slide3

Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg!

Er is maar één organisatie in Nederland die de kwaliteit van het rieten dak kan beoordelen: De vakfederatie rietdekkers (meer info: riet.com). De belangrijkste twee kwaliteitskenmerken volgens riet.com zijn; het vakmanschap van de rietdekker en het gebruikte riet.

Wij voegen daar graag nog een aantal punten aan toe:

  • Afspraak is afspraak! Afspraken worden nagekomen, we houden u op de hoogte en als u een vraag heeft, kunt u ons altijd bellen. Dat vinden we wel zo netjes!
  • Professionele bedrijfsvoering. Ons bedrijf is volledig VCA gecertificeerd, we zijn een FUNDEON erkend leerbedrijf en werken uitsluitend met Nederlands personeel waar u gerust iets aan kunt vragen of iets mee kunt overleggen.
  • Topkwaliteit riet en materialen! We gebruiken alleen eerstekeus Nederlands riet, we werken met hoog opgeleid personeel en al onze materialen zijn gekeurd op kwaliteit en veiligheid.
  • Nazorg is vanzelfsprekend. We hebben speciaal voor u onderhoudscontracten en eventueel kunnen we u zelfs een inboedel en opstalverzekering aanbieden speciaal voor uw rieten kap!

Recente projecten